Bubb’l zomert

Een mix van staycation, plezier en veel liefde

Ondertussen zijn we enkele maanden verder en zijn de termen Corona, Covid-19, staycation en quarantaine ons alom bekend in de oren. We merken dat mensen steeds meer op zoek zijn naar veilige alternatieven om thuis te genieten.

Met ons nieuw concept willen we jullie het gemis van de gezellige terrasjes en restaurants thuis brengen. We proberen alle zorgen weg te nemen door te zorgen voor een mooi gedekte tafel, indien gewenst een heerlijk menu of tapas en nadien doen we ook nog even de afwas!

Het idee bestaat erin om bij jullie thuis, met voorkeur in de tuin, een gezellig tafereel te creëren met jullie bubbel of gewoon gezellig met z’n tweetjes. We zorgen werkelijk voor alles. Zo kan u, als gastvrouw of gastheer ook echt meegenieten.

U heeft de keuze uit 3 formules.

Het DIY pakket, sit back&relax en het sit back&relax 2.0 pakket.

In het DIY pakket zit alles van servies en decoratie om een mooie tafel aan te kleden. Hiermee kan je je gasten een ware Pinterest tafel bezorgen! Pakketten worden geleverd in regio Houthulst – Roeselare – Ieper en Zonnebeke. Uiteraard kan je ze ook zelf afhalen in Houthulst.

Met het sit back&relax pakket kom ik gewoon tot bij u, volledig cororaproof uiteraard, en dek ik de tafel voor jou! Ik breng alles mee en kom ook alles terug ophalen. Hierbij kan je ook een lekker tapas of menu kiezen.

Sit back&relax 2.0 zegt het al zelf, de vorige formule maar met alles erop en eraan. Daarmee bedoel ik ook de tafel en stoelen. We zetten opnieuw alles klaar voor jou en je gast(en) en komen alles terug ophalen.

Ohja, maak je vooral geen zorgen over de afwas. We got this. 😉

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over onze evenementen of een vrijblijvende offerte?
* verplichte velden