Kids parties

Feesten als de beesten!

Snoep in alle geuren en kleuren, homemade lemonades met heerlijk fruit, ondeugende blikken en fonkelende oogjes, kortom, bij ons zijn kinderen koning!

Bij Cake Events staan zowel de ouders als de kids centraal. Terwijl u zorgeloos geniet van een namiddag of avond met vrienden en familie, zorgt ons team dat alles in goede banen loopt.

Of we nu spreken over een babyshower met vriendinnen, een babyborrel, doopfeest, verjaardag, communie of lentefeest, bij Cake Events bent u aan het juiste adres!

Een feest volledig in thema van prinsen en prinsessen of verkiest u een uitgewerkt thema rond een bepaald kleur, sprookje of tekenfilm? Wij zorgen voor aangepaste thema’s volgens de wens van de ouders en de fantasie van de kinderen. Door middel van passend meubilair, bloemen en decoraties, creëren wij een feest waar nog lang van zal nagepraat worden.

Wenst u vrijblijvend een afspraak of offerte? Contacteer ons op hello@cake-events.be en wie weet organiseren we binnenkort samen het droomfeest voor uw kids!